русский english română

Site-ul tău
pe orice ecran!

Realizăm calitativ şi la timp site-uri care pot fi accesate şi utilizate cu uşurinţă de pe orice dispozitive: telefoane mobile, tablete, monitoare...

detaliat...

Soluţii profesionale
pentru fiecare.

Realizăm calitativ şi la timp
orice soluţie de software sau design
pentru orice gen de afacere.detaliat...

Vinde eficient!

Realizăm calitativ şi la timp magazine virtuale
ce oferă o procedură simplă de căutare
şi comandă a produselor dumneavoastră, şi o creştere considerabilă a vînzărilor!

detaliat...

Despre noi

Pagina principală » Despre noi

Studioul Web KB.MD este o echipă de profesionişti, care va reuşi să transpună orice idee a Dvs. în realitatea virtuală a Internet-ului.

Noi creăm site-uri de orice complexitate şi sisteme informaţionale de orice utilitate şi pentru oricare necesitate.

Noi găsim soluţii individuale pentru fiecare client, indiferent de comanda efectuată: fie un site simplu sau fie un sistem complex de circulaţie a documentelor.

Pentru crearea site-urilor noi utilizăm sistemul automatizat de administrare a site-ului KB.CMS, pe care l-am elaborat. Sistemul oferă clientului o gamă bogată de modulele şi reducerea considerabilă a timpului de elaborare a site-ului. O prioritate indiscutabilă a sistemului este posibilitatea de elaborare iniţială a unui site simplu şi completarea ulterioară cu modulele necesare.

Experienţă noastră de lucru cu tehnologiile informaţionale, acumulată pe parcursul unui timp îndelungat, ne ajută la crearea sistemelor şi site-urilor de maximă performanţă. Viziunea detaliată şi aprofundată a sistemelor IT ne permite să răspundem la orice întrebarea a Dvs. în timpi reduşi: dacă aveţi cerinţe pentru site, ni le trimiteţi sau ni le comunicaţi prin telefon şi primiţi imediat oferta noastră cu toate preţurile şi detaliile referitoare la crearea site-lui sau sistemului necesar Dvs.

KB.MD a creat şi continuă să dezvolte un proiect propriu: portalul imobiliar www.casa-ta.info, care a apărut la începutul anului 2006 şi până la moment este unul dintre cele mai vizitate şi utilizate site-uri cu profil imobiliar în Moldova.

KB.MD poate crea orice site sau sistem pentru Dvs. Scrieţi-ne sau contactaţi-ne la telefon şi noi vom îndreptăţi, la sigur, aşteptările Dvs.